Wil je graag besparen op je energierekening en je huis comfortabeler maken? Overweeg dan vloerisolatie. Vloerisolatie is een effectieve manier om koude lucht uit de kruipruimte tegen te houden en warmte binnen te houden.

Vocht, tocht en schimmels in uw kruipruimte? de kruipruimte van uw woning is voor deze ongemakken de perfecte plek. Woont u in een oud(er) huis? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met deze nadelen. Een oud huis heeft veel charme en een historisch karakter, maar helaas ook problemen zoals een vochtige kruipruimte, warmteverlies en een laag energielabel. Huizen die gebouwd zijn voor 1988 zijn vaak slecht geïsoleerd. Wat zijn de gevolgen? Een muffe lucht, koude vloer en schimmelplekken in uw huis. Maar ook: hout- of betonrot en leidingen die roesten.

Vloerisolatie is de oplossing! Naast wooncomfort levert dat u ook nog een besparing op. Het rendement van vloerisolatie is namelijk vergelijkbaar met een rente van 7% op een spaarrekening (volgens berekeningen van MilieuCentraal).

Kruipruimte isolatie is misschien een bekendere term. Bij het isoleren van de kruipruimte zijn er twee mogelijkheden. Namelijk: de onderkant van de vloer (vloerisolatie) of de bodem van de kruipruimte (bodemisolatie). Houd er wel rekening mee dat bij sommige oude woningen vloerisolatie niet mogelijk is, omdat de kruipruimte niet diep genoeg is. Onze vakmensen kunnen dan niet in de kruipruimte om de isolatie aan te brengen. In dit geval is bodemisolatie vaak wel een oplossing!

Pif isolatie als vloerisolatie

Kortom, vloerisolatie is een slimme investering die zorgt voor meer comfort in huis en een besparing op de energierekening. Laat je adviseren door Home isolatie en geniet van de voordelen van vloerisolatie.