Ontdek de voordelen van dakisolatie met PIF IsoFast, waarbij wij uw dak niet alleen isoleren, maar ook direct afwerken. Deze unieke aanpak resulteert in een halvering van de montagetijd vergeleken met traditionele isolatie en afwerking. De combinatie van PIF isolatiefolie en een plafondpaneel zorgt voor hoge Rc-waarden, dun isolatiemateriaal en een prachtige afwerking.

Onze PIF IsoFast product is een innovatieve, hoogwaardige meerlaagse isolatiefolie, bestaande uit meerdere lagen aluminiumfolie op afstand gehouden met luchtkussens. De isolerende werking van beide materialen vindt plaats op basis van stilstaande lucht en thermische reflectie, waarbij stralingsenergie eenvoudig wordt weerkaatst. Hierdoor blijft de warmte grotendeels in de ruimte behouden en verdwijnt niet door de muren naar buiten

pif isofast
pif isofast

PIF IsoFast wordt direct op de gordingen (balken) gemonteerd, waardoor het installatieproces versneld wordt en het gebruik van profielen overbodig is. Dankzij de uitstekende isolerende werking en geringe dikte van PIF Isolatie kunnen zelfs de meest complexe zolders efficiënt geïsoleerd worden. Kies voor dakisolatie met PIF IsoFast en geniet van een snelle, hoogwaardige oplossing voor uw dakproject.